Port of Rotterdam

Met de enorme hoeveelheid beelden van de Rotterdamse haven die ik heb mogen draaien voor het scherm op Rotterdam centraal station hebben is de video ; Port of Rotterdam (de meer voor een normaal scherm aangepaste versie,) gemaakt. Want de meer dan 200 video’s die er in formaatje 40 meter X 4,5 meter zijn geschoten kan je alleen bewonderen op Rotterdam CS

In opdracht van het Havenbedrijf Rotterdam is er bij de opening op het Centraal station van Rotterdam een venster op de haven gecreĆ«erd. Ik werkte aan dit project mee als cameraman en editor. Het is een project van een enorme omvang, zowel het beeld als ook het aantal video’s dat ik al voor deze productie van VideoAgency met Regie van Jasper Wessels heb gemaakt.

40 meter breed led scherm

sinds 2013 elke dag te zien op Rotterdam centraal station

200+ verschillende video’s zoals Loodswezen, Roeiers, Container terminals, Windmolens, Binnenvaart, Duikers en veel meer.

Hieronder nog een paar beelden van achter de schermen.