Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat – Ruimte voor de rivieren

Op deze pagina vind je enkele van mijn favoriete video’s uit series waaraan ik werkte voor Rijkswaterstaat zoals ‘Ruimte voor de Rivieren’. Kijk bijvoorbeeld eens naar de aflevering over Vismigratie door de Afsluitdijk, een van mijn persoonlijke favorieten. Onderaan deze pagina vind je nog meer voorbeelden.

van 2011 tot 2013 was ik werkzaam bij CCCP Rotterdam, nu bekend als VideoAgency. Tijdens deze periode heb ik fantastische ervaringen opgedaan en heb ik geweldige projecten mogen realiseren, zoals bijvoorbeeld voor Rijkswaterstaat. We hebben meerdere series voor hen geproduceerd en ik ben trots om te kunnen zeggen dat ik hier mijn bijdrage aan heb geleverd.

Als filmmaker en creatieve geest, kan ik je vertellen dat ik nog steeds net zo gepassioneerd ben over dit vak als toen ik begon. Ik ben voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om mezelf te verbeteren en uit te dagen. Ik geloof dat mijn ervaring en kennis van de filmwereld me de perfecte kandidaat maken voor jouw volgende project.


 

Producent: Video Agency
Regie: Koen Freijssen
Camera: Pieter van den Berg
Montage: Jeroen Bernard
Animatie: Joost Kraan
Geluid: ANYCOLOURYOULIKE

Ruim baan voor de Vis

De IJssel

De Maas – aanleg van natuurvriendelijke oevers