Musea

Tropenmuseum – Plastic Crush

In de afgelopen jaren heb ik met veel plezier gewerkt aan diverse projecten voor musea, waar enkele van mijn favoriete opdrachten zijn gerealiseerd.

Recentelijk was ik als cameraman en editor betrokken bij het maken van een flink aantal video’s in de tentoonstelling ‘Plastic Crush’ in het Tropenmuseum in Amsterdam, De video’s waaraan ik werkte in opdracht van “Frame a Story” vertellen o.a. het verhaal achter de werken van de jonge talenten die mochten exposeren in de tentoonstelling.

Hier zie je een video over Lena Wintering die een super gave jas maakte van gerecyclede kleding labels.


Kunsthal – Jean Paul Gaultier

Mijn voorliefde voor musea komt voor een groot deel uit de start van mijn video carierre, namelijk als av-technicus en ontwerper van het Drents Museum. Sindsdien heb ik als visual designer meerdere klussen gedaan voor verschillende musea. Zo heb ik bijvoorbeeld voor ‘cccp Rotterdam’ grote panoramische uitzichten van Rotterdam mogen creĆ«ren en toevoegen aan de Jean Paul Gaultier tentoonstelling in de Kunsthal in Rotterdam.


Kunsthal – Maak Mee

Ook maakte ik (deze keer als animator) in diezelfde tijd bij “cccp Rotterdam” een serie video’s voor de “Kunsthal Maak Mee” campagne.

Kies bijvoorbeeld voor Victor Vasarely

of schoenen :)